Cult24

Γλέντια τίτλου που δεν ντράπηκαν να ξεφύγουν

ellada-mythos

Όπως είναι γνωστό σε όλους (καλά, μπορεί και όχι), είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να γνωρίζεις να διαχειρίζεσαι τόσο την αποτυχία, όσο και την επιτυχία.

Για τις αποτυχίες, η συνταγή είναι λίγο-πολύ γνωστή. Εστιάζεις στα λάθη σου και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Διάολε όμως, αν κάποιος ξέρει να γιορτάζει επιτυχίες, αυτοί είναι οι Έλληνες. Είτε μιλάμε για πανηγυρισμούς, είτε για «σπάσιμο» στα μπουζούκια, οι Έλληνες θεωρούνται οι πλέον αρμόδιοι για να δώσουν μαθήματα για το πώς γιορτάζουμε.

Έχουμε ζήσει ΜΥΘΙΚΕΣ καταστάσεις σε αθλητικά γλέντια. Πάρτε λίγο φάση παράγοντες και αθλητές ομάδων. Στο τέλος ψηφίζουμε Έλληνες – Ξένοι και τελειώνει εδώ αυτό.

Κιμπάρικα γλέντια πριν τα Παναθηναϊκά μνημόνια.

-Πεντακόσες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες λουλούδια στη δικιά της αγκαλιά

-Γύρνα στο τέρμα σου βρε μαλάκα

Ο φυσικός ηγέτης της σελίδας μας, ο γαλαντόμος άρχοντας από τη Βοιωτία, φτιάχνει το δικό του σου-σου με κλαρινά-κατοστάευρα κι ό,τι ήθελε προκύψει. Μάλλον πανηγυρίζει σωτηρία, δεν υπάρχει σωτηρία.

Σαν χώρα ξέρουμε να επιλέγουμε τους καλύτερους για να μας εκπροσωπήσουν, ο Πέτρος ο Κόκκαλης πριν την Ευρωβουλή το ζούσε όμορφα, λαϊκά, μπασκετικά.

-Παντού σε έχω πάει μωρή ρουφιάνα

Ο μερακλής Νίκος Παππάς, πάντα πρώτος στα μπουζούκια και στα γλέντια πάει παντού τη ρουφ κοπέλα του. Περιμένει και λίγη ευγνωμοσύνη γιατί μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δεν θα πλήξεις.

– Το πε, το πε ο παπαγάλος σαν τον Μπέο κανένας άλλος

Μπέος και ΛεΠα στην πιο Πανιώνια φωτογραφία που θα δεις στην ζωή σου. Παρουσιάσεις παικτών με γυαλί και ντου στα γήπεδα. Πανιώνιος, εκδρομές και μαγικά χαλιά, έτσι μάθαμε από παιδιά.

Στη Γερμανία παίζουν: μπύρα, σεξ, φαγητό, ύπνος. Βάλε εσύ άλλη σειρά.

Πάντα καλύτερος ο Σέρχιο Ράμος. Εκτός από το να κόβει πόδια, σπάει και Κύπελλα. Κάπως έτσι ξέφυγε και στους εορτασμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011. Ήταν πέναλτι κύριε Πάνο;

    –Φέρτε μου κι άλλο ένα, τι να μου κάνει απόψε ένα κύπελλο εμένα

Στην περσινή απονομή της Σιτυ, η φασούλα δεν πήγε πολύ καλά. Ο Ζιτσένκο κατάφερε να ρίξει το τρόπαιο. Συγγνώμη που αμφιβάλλαμε.

 

Κι επειδή CITY ΜΟΝΟ. Πρανκ που δεν ξανάγινε και δεν θα ξαναγίνει

-Ασπρο GLX, νέο Chain, σαμπ Zero

Ψηφίστε Καλταίοι και πάμε να το σηκώσει το καλύτερο:

[playbuzz-item item=”ffdec209-d814-42dc-9b6d-238684f48988″ shares=”false” info=”false” wp-pb-id=”881217″]

Exit mobile version